Liverpools skader udfordrer Klopp før Leicester-brag

Skrevet af admin

01/02/2016

Dagens topnyheder

Det er ikke nemt at være Liverpool-manager for tiden, mener tyskeren Jürgen Klopp.

Skader og et hårdt program gør ondt på de rødes trup, der har vist svingende form sæsonen igennem.

Lørdag stillede holdet med en række unge spillere i 0-0-kampen mod West Ham i FA Cuppen.

Men selv om flere af de startende gjorde en god figur, har Klopp stadig ikke knækket koden til tirsdagens startopstilling mod Premier Leagues duks, Leicester.

- Unge spillere oplever en bølgegang i deres udvikling. Det går op og ned for dem, og hvis du sætter dem på banen på det forkerte tidspunkt, så kan det ødelægge deres udvikling, siger tyskeren til nyhedsbureauet AFP.

Man skal ikke presse de unge spillere unødigt, for det er ikke dem, der skal redde Liverpools sæson, siger manageren.

- De spillere er i vores trup, fordi de er en god mulighed for os. Men vi skal beslutte os for, hvornår det er det rigtige tidspunkt at sætte dem på banen, siger Klopp.

Holdet fra Merseyside har spillet flest kampe af alle Premier League-hold i januar. Liverpool har spillet kampe i både Premier League, FA Cuppen og Capital One Cup.

Liverpool har spillet ni kampe i januar, og de røde står over for mindst syv kampe i februar.

Den første finder sted tirsdag, hvor holdet møder Premier Leagues overraskende førerhold, Leicester, der har danske Kasper Schmeichel på mål.

Hvis Liverpool når finalen i både FA Cuppen, Capital One Cup og Europa League vil holdet ifølge AFP have spillet 69 kampe i løbet af sæsonen.

Liverpool indtager syvendepladsen i Premier League med 34 point efter 23 kampe. Leicester har på førstepladsen 13 point mere for samme antal kampe.

/ritzau/