L.O.C. overrasker med husmortip

Normalt står han på scenen som hårdkogt rapper og kaster håndtegn, men rapperen L.O.C. hopper også i forklædet rører i æbleskivedejen.

Den hemmelige side af sig selv afslørede han onsdag morgen i radioprogrammet "Go' Morgen P3."

Værterne bad L.O.C. om at læse op fra nogle af sine sms-korrespondancer, og her havde han haft en samtale med sin trommeslager om æbleskiver, hvilket straks fik de nysgerrige værter til at spørge ind til L.O.C.s bagværk.

- Var det nogen, du lavede selv eller puttede i ovnen?, spørger radioværten Sara Bro.

- Jeg har selv lavet dem, svarer L.O.C., hvortil der bliver spurgt:

- Har du et æbleskivejern?

- Det har jeg faktisk. Jeg fik sådan et sammen med en bog med alle mulige sindssyge retter i et æbleskivejern, fortæller L.O.C., der røber, at den søde dessert ikke kun var tiltænkt ham:

- Jeg tror faktisk også, at det var til min bedre halvdel, men hun har sådan noget sund november, så jeg fik lov til at spise det hele selv, siger rapperen om sin kone, tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

- Hvad putter du i de æbleskiver der?, vil en af værterne gerne vide, efter L.O.C. roser sin egen madkunst.

- Det er meget simpelt i virkeligheden. Noget æg, noget mel, mælk og så bruger jeg natron i stedet for gær, siger rapperen, der også putter vanilje i, men ikke æbler.

- Sådan noget gammeldags gider jeg ikke. Jeg skal have det helt straight, lyder det fra L.O.C., der foretrækker at drysse skiverne med flormelis og uden syltetøj.

I interviewet fortæller rapperen desuden, hvorfor han ikke bruger smileyer i sine beskeder og røbede lidt af de eventuelle babyplaner med fru O'Connor.

Newspaq

 

Dagens Gossip