Løb væk fra mobbere - nu er han lænket til kørestolen

Joshua Davies fra Wales kæmper til daglig med diagnosen asperger syndrom, som er en grad af autisme. Nu kommer han oven i købet aldrig nogensinde til igen at gå.
Efter en tragisk hændelse i august, har lægerne nu meddelt, at han aldrig vil kunne bruge sine 18-årige ben mere.

Det skriver BBC.

Den 17. august gik Joshua Davies og hans ven en tur langs floden River Taff i Pontypridd sydøst i Wales. En flok drenge råbte ad Joshua - det viste sig at være de sædvanlige mobbere, som over længere tid har mobbet Joshua Davies. Da de råbte, at de ville komme efter ham, blev han bange og løb.
I ren og skær frygt for drengene, klatrede han op i stålkonstruktionen på en bro, og hang 15 meter over floden.

Læs også: Dagens Guide: Sådan opdager du om dit barn bliver mobbet - og sådan hjælper du

Forældrene til Joshua har forsøgt at lære ham om frygt og konsekvenser, men hans diagnose gør det vanskeligt for ham at forstå begreberne.

Da han hang oppe i broen, begyndte de mobbende drenge at kaste sten efter ham. Den første sten rammer hans skulder og efter adskillige forsøg rammer drengene Joshuas fod, så han mister fodfæste og falder 15 meter ned i floden, hvis bund er belagt med store sten.

Joshua Davies brækker begge ben, arme og fødder. Sammenstødet giver derudover også den 18-årige fire brud på ryggen. 
Han kommer i behandling på hospitalet i Wales, men rygraden kan lægerne ikke redde.

Læs også: Av av: Denne mobning rammer dig mest

- Joshua har ikke længere følelse i benene og skal tilbringe resten af sit liv i en kørestol. Han drømte om at få et job i byggebranchen, men kan heller ikke fortsætte på college. Mobberne er løsladt mod kaution og er desuden mindreårige. Vi frygter derfor, at de vil slippe uden yderlig straf, siger Lorna Lens, som er tante til Joshua. Hun har i øvrigt startet en indsamling til fordel for drengen.

Ifølge stedfaderen til Joshua, Michael Morgan, var Joshua sikker på, at han skulle dø, da han lå på bunden af floden. Til trods for, at mobbere er skyld i, at han aldrig vil kunne gå mere, er han ifølge faderen taknemmelig for at være i live.