Løchte er klar til grand slam-vinder ved Wimbledon

Frederik Løchte Nielsen og svenskeren Johan Brunström er klar til anden runde ved Wimbledon, hvor de dog kommer på en svær opgave i doubleturneringen i skikkelse af det 12.-seedede franske par Michaël Llodra og Nicolas Mahut.

Llodra har således tre gange vundet en grand slam-turnering i herredouble.

- Vi kender dem rigtig godt, da de har været i gamet længe. Llodra er grand slam-vinder, og Mahut er meget hård mentalt. Det må man være, hvis man kan holde serv 63 gange i træk for at blive i en kamp, siger Frederik Løchte Nielsen.

Han hentyder til, at Mahut for fire år siden var part i tennishistoriens længste kamp, som han tabte med 68-70 i femte sæt til John Isner ved Wimbledon.

Mahut er dog også en kompetent doublespiller.

- De er godt sammenspillet og var få point fra at vinde French Open sidste år, så det bliver en svær opgave, siger Løchte.

Den danske Wimbledon-vinder fra 2012 vandt sammen med Brunström torsdagens kamp i tre sæt - 6-4, 7-6, 7-6 - over briterne Edward Corrie og Daniel Smethurst.

- Det var en god sejr, fordi vi spillede godt. I begge tiebreaks skinnede vores rutine igennem, da vi hurtigt kom klart foran.

- Men vi blev brudt to gange, og det skal vi undgå mod Llodra og Mahut. Så skal det i hvert fald være fordi, de spiller nogle gode partier, siger Frederik Løchte Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip