Løchte og makker klar til 1/8-finalen i herredouble

I en kamp på lidt over to en halv time lykkedes det for danske Frederik Løchte Nielsen og den britiske makker Jonathan Marray at spille sig i 1/8-finalen i herredouble ved Wimbledon lørdag.

Det skete med en sejr over det colombianske par Juan-Sebastian Cabal og Robert Farah, der blev besejret med 6-3, 5-7, 7-5, 6-4.

Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray er med i turneringen på et wildcard, og de to har ikke spillet sammen længe.

Efter den sensationelle Wimbledon-sejr i 2012 har den 31-årige dansker eksempelvis satset mere på sin singlekarriere

Den dansk-britiske konstellation synes dog ganske hurtigt at have fundet tilbage i et godt samarbejde, efter at det først blev til sejr over det fransk-indiske par Fabrice Martin/Purav Raja og så også sejr lørdag.

Her gjaldt det anden runde og mødet med colombianerne, der er seedet 16 i Wimbledon.

Løchte og Marray vandt første sæt 6-3 på 35 minutter, og i andet sæt kunne parret udligne til stillingen 2-2 på Frederik Løchte Nielsens serv. Danskeren viste også godt spil i partiet efter, hvor colombianerne dog holdt serven til 3-2-føring.

Jonathan Marray havde lidt knas med sine server, men spillede sig op og servede hjem til 3-3, og generelt virkede Løchte og Marray i god balance kollektivt i et lige andet sæt.

Juan-Sebastian Cabal og Robert Farah bragte sig foran 5-4 og presset lå derfor på Marray, der havde serven i partiet efter.

Det var guf for colombianerne, men det lykkedes Marray at holde serven.

Cabal/Farah bragte sig i front igen i deres serveparti, og derfor skulle Frederik Løchte Nielsen serve for en tiebreak-afgørelse.

Det lykkedes ikke, og dermed udlignede colombianerne med 7-5 til 1-1 i sæt.

Tredje sæt blev lige så tæt en affære, hvor parrene holdt deres server og lagde presset over på hinanden konstant.

De fulgtes ad til 2-2 og 4-4, og colombianerne bragte sig så foran med mulighed for at bryde til sætsejr, men Marray servede partiet rent hjem til 5-5, mens også Frederik Løchte Nielsen viste godt spil.

Så lykkedes det endelig at bryde for Løchte/Marray, og de sikrede sig efterfølgende sætsejren med 7-5.

Løchte og Marray virkede nu ovenpå og brød colombianerne. Det blev først 4-2-føring og senere 5-3 på et servees fra danskeren, og efter over to en halv time stod det klart, at danskeren og briten er videre.

Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray møder i 1/8-finalen kroatiske Ivan Dodig og makkeren Marcelo Melo fra Brasilien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip