Løkke: Der skal justeres i min selvangivelse for 2012

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, fastslår tirsdag, at der skal foretages justeringer i hans selvangivelse for 2012.

Det sker efter, at oppositionslederen endnu engang blev spurgt til sine rejser som bestyrelsesformand for klimaorganisationen GGGI (Global Green Growth Institute).

- Alle afledte effekter i forhold til mit eftervederlag og min skat er adresseret i en omhyggelig, skriftlig redegørelse til Moderniseringsstyrelsen fra min revisor og advokat, siger Lars Løkke Rasmussen og fortsætter:

- Når sagsbehandlingen er færdig, så finder der den korrekte modregning sted, og så vil der være nogle ting - fordi jeg også har haft indtægter, der relaterer sig til 2012 - hvor der afledt af det her, skal foretages nogle justeringer i min selvangivelse.

Derudover understregede Venstres formand, at han ikke har flere kommentarer til rejsesagen.

Mandag sagde Løkke Rasmussen, at han ikke selv havde "siddet og nærstuderet" de 206 siders bilag, han i sidste måned gav til medierne tre minutter og 54 sekunder før starten på et flere timer langt pressemøde.

Spørgsmål: Har du taget sagen for nonchalant, når du ikke har læst bilagene?

- Jeg har ikke flere kommentarer til den sag. Jeg har lagt alt åbent frem, alle kender de omkostninger, der knytter sig til mine ture, herunder diæterne, siger han.

- De afledte spørgsmål i relation til modregning og skat er adresseret med den redegørelse, jeg i sidste uge har sendt til Moderniseringsstyrelsen, og den kan I søge aktindsigt i, og så har jeg ikke mere at tilføje.

Bilagssagen har trukket overskrifter igen, fordi Løkke sagde på det lange pressemøde, at han ingen diæter havde fået fra GGGI i 2012.

Men det havde han alligevel, og det fik mandag aften Lars Løkke Rasmussen til selv at stille op på tv og forklare, at det var sådan "han huskede det".

- I må meget gerne interessere jer for, om jeg kommer til at betale det, jeg skal, i skat eller får for meget i eftervederlag, siger Lars Løkke Rasmussen.

- Om det kan jeg sige, at jeg sammen med min revisor og advokat har gennemgået alle indkomster og afgivet en meget grundig redegørelse til Moderniseringsstyrelsen.

- Og så har jeg tiltro til, at de behandler den rigtigt, og når de har gjort det, så skal der ske en korrektion i min selvangivelse for 2012, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip