Løkke går på talerstolen med sin vision for Danmark

- Fremtiden begynder i dag.

Sådan lyder det fra Venstres formand Lars Løkke Rasmussen, som tirsdag gik på talerstolen ved Folketingets afslutningsdebat med en samlet vision for, hvordan Venstre ønsker at indrette det danske samfund, hvis man vinder regeringsmagten næste gang.

Dermed markerer talen, at Lars Løkke Rasmussen efter flere turbulente uger med dårlige meningsmålinger og overskrifter om køb af tøj og en ferierejse nu vender tilbage til at tale politik.

Mens statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i sin tale ved afslutningsdebatten lagde vægt på, at det lysner for dansk økonomi, så lægger Venstres formand vægt på, at Danmark "ikke er i mål endnu":

- Selvom det lysner er Danmark fortsat udfordret. Vi var helt uden vækst sidste år, regeringen har nedjusteret forventningerne til væksten i år, og Danmark ligger i den absolutte bund, når det gælder vækstudsigterne for de kommende år.

- Det går ikke, at vi falder tilbage og bliver relativt fattigere end lande omkring os, siger Lars Løkke Rasmussen.

Han lægger op til, at velfærden skal sikres ved at skabe flere private arbejdspladser.

- Vi fremtidssikrer ikke velfærden ved at bruge stadig flere penge på offentlig velfærd. I stedet skal vi sætte skatter og afgifter ned og genfinde den sunde fornuft, siger Lars Løkke Rasmussen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip