Løkke-kritiker bliver hos Venstre

Venstres nordjyske folketingspolitiker Preben Bang Henriksen truer ikke længere med at forlade partiet.

Det skriver han fredag aften i et nyhedsbrev ifølge Nordjyske Medier.

Politikeren truede tidligere på året med at forlade partiet, da Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen var ude i en mediestorm om bilag for køb af tøj, hvis han ikke fik dokumentation for, at Løkke ikke havde et mellemværende med Venstres Landsorganisation eller med Skat.

- Jeg har nu fået forevist erklæring af 5. september 2014 udarbejdet af Deloitte og underskrevet af Statsautoriseret revisor Flemming Heden Knudsen, hvoraf fremgår, at det tøj, Venstres formand har købt af Venstre, er betalt af Venstre.

Den dokumentation er nok for Preben Bang Henriksen, der nu ser frem til at genopstille for partiet ved næste folketingsvalg.

- Det er for mig en tilfredsstillende udgang på sagen, og på den baggrund glæder jeg mig til at kunne fortsætte arbejdet med at repræsentere Venstre i Nordjylland også efter næste folketingsvalg - om vælgerne vil, skriver det nordjyske folketingsmedlem ifølge Nordjyske.

Kritikken forstummer dog ikke helt. Preben Bang Henriksen understreger i nyhedsbrevet, at han fortsat stiller sig kritisk for en række af de udgifter, der er blevet afholdt af Venstre.

- Det er så en anden sag, der må klares på de indre linjer, skriver Preben Bang Henriksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip