Løkke til Barfoed: Tak for godt og fortroligt samarbejde

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, takker i en kommentar på Facebook den afgåede konservative leder, Lars Barfoed, for samarbejdet.

- Tak til Lars Barfoed for mange års godt samarbejde - og specielt godt og fortroligt samarbejde i min statsministertid, hvor vi i en vanskelig parlamentarisk situation fik gennemført de efterløn-, dagpenge- og skattereformer, som lagde fundamentet under dansk økonomi, skriver han.

Samtidig ser han frem til at samarbejde med De Konservatives nye leder.

- Glæder mig til samarbejdet med Søren Pape Poulsen, som jeg her til aften har lykønsket med hans nye lederposition, skriver Lars Løkke Rasmussen på Facebook.

Også fra den anden side af folketingssalen er der pæne ord til Lars Barfoed efter hans afgang.

I en pressemeddelelse skriver SF's formand, Pia Olsen Dyhr:

- Lars er en gennemgående sympatisk og ordentlig politiker, som man kan lave aftaler med. Det oplevede jeg ikke mindst, da han var transportminister, hvor SF for første gang nogensinde kom med i et større trafikforlig, som også blev grønt.

Hun håber, at De Konservative vil følge den grønne linje, som Lars Barfoed har lagt.

- Lars er jo en af de eneste borgerlige partiledere – måske den eneste – der faktisk går op i klima og miljøet, og De Konservative er blandt andet med i klimaaftalen. Jeg håber, De Konservative bliver på den grønne sti, skriver Pia Olsen Dyhr i pressemeddelelsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip