Lokal fransk politi: Alle i fly er dræbt

- Der er ikke noget håb om at finde nogen overlevende om bord i det nedstyrtede fly fra Germanwings, som styrtede ned i en fjerntliggende del af de Franske Alper, siger lokale franske politifolk ved nedstyrtningsstedet.

- Der er ikke grund til at iværksætte en redningsoperation. Alle er omkommet, siger en ledende politimand i byen Le Vernet, som ligger nær stedet, hvor flyet styrtede ned.

Han siger, at det praktisk talt er umuligt, at nogen af de 150 ombordværende kan være i live efter flykatastrofen.

- Hele området er blevet afspærret af hensyn til efterforskningen af katastrofen, fastslår politimanden.

Den franske premierminister, Manuel Valls, siger, at en helikopter, som har overfløjet nedstyrtningsstedet, bekræfter, at der ikke er nogen overlevende.

En krisegruppe er oprettet af de lokale myndigheder i Le Vernet, som ligger i dalen Blanche mellem byerne Digne-les-Bains og Barcelonette.

Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, er på vej til Le Vernet.

Kort efter flystyrtet blev syv politifolk og civile sikkerhedshelikoptere sendt til området.

Et særligt kontrolcenter er oprettet for at organisere lufttrafikken til og fra nedstyrtningsstedet, siger lokale kilder.

Det er endnu ikke opklaret, hvorfor Germanwings-flyet fra Barcelona til Düsseldorf styrtede ned i de Franske Alper tirsdag formiddag.

Et team fra Lufthansa, Airbus og Germanwings er på vej til nedstyrtningsstedet for at hjælpe til med hurtigst muligt at efterforske ulykken.

/ritzau/AFP

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip