Lone Vesterman Rasmussen bliver ny direktør i Tønder Kommune

Seniordirektør Lone Vesterman Rasmussen forlader Kolding Kommune. Fra 1. december har hun fået job som direktør for social, sundhed og arbejdsmarked i Tønder Kommune.

Lone Vesterman Rasmussen, der er bosat i Egtved, har været seniordirektør i Kolding siden foråret 2010, hvortil hun kom fra en stilling som pleje- og sundhedschef i Fredericia Kommune.

- Jeg har været rigtig glad for at arbejde i Kolding Kommune, hvor ældreområdet er højt prioriteret, og hvor der netop i disse år foretages rigtig store investeringer, siger Lone Rasmussen og fortsætter:

- Når jeg alligevel har valgt at søge nye græsgange, hænger det sammen med, at jeg gerne vil prøve kræfter med et lidt bredere arbejdsfelt, og det er mit nye job i Tønder Kommune en oplagt mulighed for.

Borgmester Jørn Pedersen vil på Økonomiudvalgets møde i slutningen af november indstille, at kommunaldirektør Rikke Vestergaard foreløbig konstitueres som seniordirektør, og det bliver så op til det nyvalgte byråd efter årsskiftet at beslutte, om stillingen skal genopslås.

Lone Vesterman Rasmussen glæder sig til at tage fat på de nye opgaver i Tønder Kommune, hvor hun især vil have fokus på, at kommunen leverer endnu bedre service til borgerne inden for de ressourcer, der er til rådighed.

- Det er blandt andet et spørgsmål om at finde nye veje og nye måder at løse velværdsopgaverne på. Vi skal satse på udvikling og innovation af de faglige ydelser på velfærdsområdet. Det kan både være med til at give bedre service til borgerne og udvikle den faglige stolthed hos personalet. Det vil gøre os i stand til fortsat at tiltrække og fastholde de dygtige medarbejdere, slutter Lone Vesterman Rasmussen.

 

Dagens Gossip