Lopez hjalp kendisveninde ud af Scientology

Da skuespillerinden og realitystjernen Leah Remini droppede den religiøse bevægelse Scientology i 2013, var det samtidig et brud med alt, hvad hun førhen havde troet på.

Derfor havde den 45-årige "Kongen af Queens"-skuespillerinde brug for massiv støtte for at komme igennem den svære tid.

Takket være sin gode veninde gennem mange år, sangerinden Jennifer Lopez, endte Remini ikke med at bryde fuldstændig sammen efter bruddet med bevægelsen.

- Hun sagde til mig, at jeg ikke behøvede at opgive alt, hvad jeg havde troet på. Hun sagde, at det var okay, at jeg tog det med mig, der var nyttigt og bare efterlod resten, forklarer Remini i et interview med programmet "Access Hollywood".

- Jennifer sagde, at jeg ikke skulle smide det hele væk eller tro, at hele mit hidtidige liv havde været spildt, siger skuespillerinden.

- Jeg synes, det var så smukt sagt. Det gav mig mulighed for at trække vejret igen og tænke, at ikke alt havde været dårligt eller tabt, lyder det fra tv-stjernen, der er taknemmelig for sit og Lopez' venskab:

- Hun har bare været så støttende på den mest fantastiske måde.

Sidste år fortalte skuespillerinden i et interview med Buzzfeed, hvorfor hun brød med den kontroversielle religion, hun er født ind i.

- Der var ikke noget med at sige nej, og der var ikke noget med at være træt. Der var tunge konsekvenser, hvis man gjorde det modsatte, sagde Remini, hvis nu 11-årige datter var grunden til det endelige brud med Scientology.

- Hun var kommet i den alder, hvor hun skulle "renses" for at starte i kirken med en slags audiens, hvor hun skulle svare på, om hun nogensinde havde løjet eller været en kujon, forklarede Remini.

- Jeg kunne ikke lide det budskab, som det sendte til min datter. I mit hus kommer familien først, lød det fra skuespillerinden.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip