"Lorte lorte lorte program": Nu tvinger Facebook dig over i upopulær app

Indtil nu har de fleste kunnet skrive beskeder til vennerne inden i Facebooks smartphone-app, men snart må vi bide i det sure æble og downloade Facebooks Messenger-app. 

Millioner har allerede downloadet app'en, men den får kølige anmeldelser med på vejen.

- Hvorfor?!!?? Det fungerede fint med en samlet app, det er skideirriterende, at man skal skifte mellem Facebook og Messenger, please fjern det, Facebook! skriver en anmelder.

Læs også: Du gætter aldrig, hvor meget Kim Kardashians spil tjener om dagen

- Hvis der kunne gives nul stjerner, var det givet, lorte, lorte, lorte program! Hader konceptet og at skulle skifte mellem Facebook og Messenger... Er fristet til at totalt droppe begge ting på tablets og iPhone! skriver en anden.

I gennemsnit bliver der givet en stjerne til app'en - det mindst mulige.

Ifølge Jacob Mouritzen, der leder social medie-afdelingen hos Mindshare, er der dog en mening med galskaben set fra Facebooks side. De er nemlig trængt af konkurrerende besked-apps som WhatsApp og Snapchat.

- Facebook forsøger med Messenger at blive vores foretrukne besked-app. De hævder, at man i Messenger får 20 procent hurtigere svar i forhold til før, hvilket gør brugerne mere tilbøjelige til at sende endnu flere beskeder til hinanden, siger han til mx.dk.

Hvad synes du om Messenger-app'en? Deltag i debatten her.

 

Dagens Gossip