Lotte Grigel kan forlade Team Esbjerg efter konflikt

Håndboldlandsholdsspilleren Lotte Grigel kan blive frigjort fra sin kontrakt i Team Esbjerg efter trænerkonflikten med Lars Frederiksen, som ifølge Grigel ikke har givet hende nok spilletid.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse torsdag.

- Ledelsen i Team Esbjerg Elitehåndbold A/S har med baggrund i de samtaler, der har været, meddelt Lotte Grigel og hendes rådgivere, at klubben vil være indstillet på, at Lotte Grigel kan blive frigjort fra sin kontrakt med Team Esbjerg og fortsætte sin karriere i en udenlandsk klub, skriver klubben.

Der har været dialog mellem parterne, men indtil videre har det ikke været muligt at løse konflikten.

Mandag blev Grigel bevilget en uges ferie, og tirsdag mødtes parterne i tre timer, men ingen af dem havde yderligere kommentarer til mødets indhold bagefter, hvor der ikke var faldet en løsning på plads.

Grigel har hyret håndboldagenten Christian Henriksen fra CHJ Management til at være med til at løse knuden med sin klub.

Konflikten tager udgangspunkt i, at Grigel er utilfreds med træner Lars Frederiksen, der ifølge Grigel ikke har givet hende nok spilletid.

Det førte til, at Grigel rejste hjem alene fra en pokalkamp i Odense og efterfølgende ikke stillede op til kampen mod Team Tvis Holstebro.

Team Esbjerg afventer nu et udspil fra Lotte Grigel og hendes rådgivere.

Grigel kan dog ikke være tjent med at blive klubløs, hvis det skulle blive tilfældet. Hun kæmper nemlig om de vigtige landsholdspladser i den trup, som til december skal spille VM på hjemmebane.

Dermed er Grigel formentlig nødt til at spille, hvis hun skal forblive inde i varmen hos landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Lotte Grigel indgik i januar 2015 en ny toårig kontrakt med Team Esbjerg gældende til 30. juni 2017.

/ritzau/

 

Dagens Gossip