Louise advarer mod stetoskopmanden: Vil have sexvideoer fra små piger

Det er ikke mere end en uge siden, at den notoriske danske sex-krænker, 25-årige MC, blev udvist for bestandigt fra Norge for at forulempe unge piger.

Men ifølge svenske Louise Gren, har han forsøgt at forulempe hende i Sverige samt en lang række andre svenske piger. Det fortæller hun til dagens.dk, hvor hun samtidig advarer alle mod ham.

- Han kontaktede mig ud af det blå, fordi jeg havde lagt et billede ud på facebook, der gik viralt. Her tilbød han mig arbejde med at arbejde på en kampagne for sundhed, det eneste jeg skulle gøre var, at sende ham en film, hvor jeg lyttede på mig selv med stetoskop, fortæller hun til dagens.dk

Louise Gren synes dog, at det lød temmelig mærkeligt, og derfor afbrød hun kontakten med ham, men kort efter begyndte han at kontakte hendes veninder på Facebook. Her skrev han, at hun havde anbefalet dem til hans sundheds-kampagne, og spurgte dem om ikke de kunne sende ham film, hvor de undersøgte sig selv. 

14-årig pige kontaktet af MC

Det fik Louise Gren til at skrive en advarsel mod ham på Facebook, hvorefter en lang række svenske piger skrev til hende og fortalte om lignende oplevelser med danske KC. En af pigerne der skrev om hendes møde med KC var kun 14 år. 

Episoden har været meget ubehageligt for Louise Gren, der kalder episoden 'ulækker', men hun understreger, at KC er så overbevisende, at der ikke føles nogen fare, når han kontakter en i første omgang. Og derfor skal piger, der har været i kontakt med ham heller ikke bebrejde sig selv. 

- Han tilbyder arbejde og er professionel og imødekommende, så det er meget let at falde i hans fælde, men det er vigtigt for mig, at ingen skal opfatte de piger, han får lokket som værende dumme. Det er noget der kan ske for alle, siger hun til dagens.dk

Hos Rigspolitiet i Danmark siger Carsten Andersen, at han ikke kan udtale sig om konkrete sager.

- Vi har generelt set et godt samarbejde med vores nordiske naboer, men det kræver, at vi får en henvendelse om sager, før vi kan tage stilling til, om vi kan bidrage med efterforskning, siger han til dagens.dk

25-årige MC kommer oprindeligt fra Jylland, hvor han har været anmeldt for mange lignende forhold. Blandt andet har han forsøgt at få piger til at lave film med sig selv under dække af, at de skulle arbejde som promotere for et større dansk firma.

 

 

 

 

Dagens Gossip