Lucena: Dejligt at være tilbage på banen i Esbjerg

Skrevet af admin

|

03/12/2013

Dagens topnyheder

Bortset fra et ophold i AGF har Jerry Lucena spillet for Superliga-klubben Esbjerg i hele sin karriere.

I dette efterår har den dansk-filippinske spiller dog sjældent figureret på cheftræner Niels Frederiksens holdkort.

Men det blev der ændret på, da Jerry Lucena var i startopstillingen i sidste uges sejr i Europa League over Standard Liege, og da han igen mandag aften startede inde for Esbjerg, der spillede 2-2 mod AaB i Superligaen.

- Det er selvfølgelig dejligt at få spilletid. Jeg har hele tiden forsøgt at holde mig klar, og nu hvor chancen har budt sig, så forsøger jeg at levere så godt som muligt, siger Jerry Lucena.

Han har fået chancen på den centrale midtbane, hvor Esbjerg i øjeblikket har spillere som Magnus Lekven og Martin Bergvold på skadeslisten.

I de to seneste kampe er Jerry Lucena blevet klappet af banen af klubbens fans, og den 33-årige slider har bemærket støtten fra lægterne.

- Det varmer selvfølgelig. Det er rigtig dejligt, at de reagerer på den måde, for det er gengældt.

- Jeg har altid været og er stadig utroligt glad for at være i Esbjerg, siger Jerry Lucena, der godt har kunne mærke, at der skulle bankes lidt rust af, når man pludselig får spilletid efter en længere periode på bænken.

- Det kan nok ikke undgås. Men jeg forsøger at bidrage med det jeg kan, og så har jeg jo også lidt rutine.

- Jeg har trods alt spillet en hel del kampe efterhånden, så det er noget af det, jeg kan komme med, siger Jerry Lucena, der har dannet midterakse med en anden rutineret herre, nemlig 34-årige Hans Henrik Andreasen.

- Jeg nyder virkelig at spille sammen med ham. Vi kender hinanden rigtig godt og har spillet rigtig mange kampe sammen, så det er sjovt, fortæller Jerry Lucena., der trods den manglende spilletid så langt i efteråret afviser at have overvejet et skifte.

- Nej, det har jeg ikke tænkt på. Jeg er glad for at være i Esbjerg, og lige nu er jeg bare glad for at spille, siger han.

Jerry Lucena er noteret for i alt 319 kampe i Superligaen for henholdsvis Esbjerg og AGF.

/ritzau/