Lufthavnsmedarbejder bruger tape til at løse problem med flyets motor

En passager ombord på et EasyJet-fly var angiveligt chokeret over at se en medarbejder fra lufthavnen ‘reparere’ et fly med tape kort tid før take off.

Billedet, som tilsyneladende blev taget af passagereren, er blevet delt vidt og bredt på nettet og især diskuteret livligt på Reddit. Det skriver Daily Mail

Fotoet viser en mand i en selvlysende vest, som bruger en rulle tape omkring den ene motor. Det har skabt en del røre, men har ifølge Daily Mail formentlig sin naturlige forklaring.

Der er nemlig ifølge mediet ikke tale om gaffatape, men derimod fart-tape, som bliver brugt vidt og bredt inden for flysektoren til at lave hurtige reparationer på fly for at undgå lange forsinkelser. Fart-tape er baseret på aluminium og er tryksikker. Det bliver også brugt på racebiler. Der er tale om et rent kosmetisk problem.

Ifølge en talsperson fra Easyjet er der dog i dette tilfælde ikke tale om, at der blev lavet reparationsarbejde på flyet.

- Den metalliske tape bliver placeret der som en del af et kosmetisk arbejde. Det er intet strukturelt og har på ingen måde noget med sikkerheden i flyet at gøre, siger han.

 

Dagens Gossip