Luis Suarez afviser klubskifte til sommer

Liverpools tilhængere behøver ikke at frygte, at superstjernen Luis Suarez forlader klubben i sommerpausen.

Den uruguayanske målmaskine slår torsdag fast, at han bliver på Anfield også i den kommende sæson, hvor Liverpool for første gang i fem år er med i Champions League.

- Bare rolig - der sker ingenting med mig, siger Suarez ifølge Sky Sports til den uruguayanske tv-station Canal 10.

Luis Suarez kom til Liverpool fra Ajax i vinteren 2011 og har flere gange været sat i forbindelse med storklubber udenfor England.

Ikke mindst fordi han har været idømt lange karantænestraffe og har følt sig forfulgt af det engelske fodboldmiljø.

Men samtidig med, at han selv og Liverpool er i gang med at spille en stor sæson, har angriberen altså fået ny mod på tilværelsen i klubben.

- Hvis vi kunne vinde Premier League og bringe trofæet hjem, ville det være utroligt - en drøm, der blev til virkelighed, siger Luis Suarez.

Liverpool topper Premier League med to kampe igen, men den nærmeste rival, Manchester City, har en ekstra kamp i baghånden og skal sætte point til, hvis Suarez' drøm skal gå i opfyldelse i år.

- Vi håber, at Manchester City taber nogle point, og man ved aldrig i Premier League - alt er muligt. Nu skal vi selv sørge for at vinde vores to sidste kampe, og det bliver ikke let, siger Suarez.

Liverpool mangler en udekamp mod Crystal Palace og et møde med Newcastle hjemme på Anfield.

Luis Suarez er noteret for 30 mål i 31 ligakampe og blev i søndag kåret til årets spiller af den engelske spillerforening.

/ritzau/

 

Dagens Gossip