Luis Suarez er tæt på at slå målrekord i Premier League

Liverpools topscorer Luis Suarez er blot tre scoringer fra at sætte målrekord i Premier League.

Den farlige angriber har nettet 29 gange i denne sæson, som endda blev indledt med fem spilledages karantæne overført fra sidste sæson, efter at han bed Chelseas forsvarsspiller Branislav Ivanovic.

Med fem spillerunder tilbage er Suarez tæt på at tangere Alan Shearer og Cristiano Ronaldos delte rekord på 32 mål over en Premier League-sæson bestående af 38 kampe.

- For mit vedkommende er det mere vigtigt, at Liverpool slutter sæsonen med en god placering, siger Suarez til klubbens hjemmeside før søndagens hjemmekamp mod Manchester City.

- Jeg forsøger at score i alle kampe, for jeg er jo angriber. Jeg elsker at score, men jeg vil hellere bytte topscorertitlen til en top-fire-placering for holdet, da det er vigtigere, siger angriberen.

Liverpool har vundet de seneste ni kampe i Premier League og topper ligaen, mens søndagens modstander fra City på tredjepladsen har fire point færre. City har dog spillet to kampe færre end Liverpool.

Luis Suarez håber, at Liverpool kan fastholde det øjeblikkelige momentum i sæsonens sidste kampe.

- Det er svært at vinde ni kampe i træk i Premier League, og det har været en overraskelse for nogle mennesker.

- Chelsea og City har smidt nogle point, og nu topper vi ligaen, hvilket er utroligt. Vi må ikke gå i stå, for vi har en meget god chance, siger Suarez om muligheden for at vinde mesterskabet.

Kampen mod Manchester City bliver fløjtet i gang klokken 14.37. Det lidt usædvanlige tidspunkt skyldes, at man før kampen mindes de 96 Liverpool-fans, der for 25 år siden blev klemt ihjel på fodboldstadionet Hillsborough i Sheffield.

/ritzau/

 

Dagens Gossip