Luis Suarez nyder livet i Messis skygge

Det bekymrer ikke Luis Suarez, at det er Lionel Messi, som står for de fleste mål i FC Barcelona.

Den tidligere Liverpool-topscorer, der kom til Barcelona i sommer, har gjort sig mest bemærket som assist-mager hidtil i sæsonen.

- Jeg har altid været en målscorer, men jeg kan også godt lide at lægge op til scoringer, siger Suarez til den catalanske avis Sport.

- Jeg kom her for at score mål, ikke at lægge op til dem. Jeg kom her, fordi jeg har scoret mange mål i min karriere og især i Liverpool, men heldigvis er der mere til mit spil end mine mål.

- Vi spiller ikke kun for Messi, men for alle. Vi har spillere, som vi ved, kan gøre forskellen. Spillere som Messi, Neymar og Andrés Iniesta. Det er spillere, som giver dig selvtillid, når de har bolden ved fødderne, siger Suarez.

Angriberen fra Uruguay finder det let at spille sammen med Messi.

- Jeg har en fantastisk tid her. Selvfølgelig vil jeg score flere mål, men så længe holdet gør det godt, er der ingen problemer. Det er fantastisk at spille ved siden af verdens bedste spiller, siger Suarez om Messi.

Suarez indledte først sin sæson i slutningen af oktober, da hans meget omtalte bide-karantæne fra sommerens VM i slutrunde sluttede.

/ritzau/

 

Dagens Gossip