Luis Suarez står bag mål i første kamp siden VM-bid

For første gang i tre en halv måned var Luis Suarez på banen i en officiel fodboldkamp, da Uruguay fredag spillede 1-1 ude mod Saudi-Arabien i en venskabskamp.

FC Barcelona-angriberen, der fortsat afsoner en fire måneder lang karantæne på klubplan efter biddet mod Italiens Giorgio Chiellini ved VM, fejrede sit comeback ved at have en hovedrolle i kampen i Jeddah.

Luis Suarez bragede tidligt i anden halvleg en helflugter på stolpen, og da bolden sprang i spil igen, ramte den Saudi-Arabiens Hassan Muath Fallatah og gik i mål.

Cirka 20 minutter før tid blev Luis Suarez skiftet ud, og kort før slutfløjtet udlignede Naif Hazazi for Saudi-Arabien.

Den bideglade Uruguay-angriber, som er i gang med at afsone sin tredje karantæne for et bid på en modspiller, er blevet idømt ni spilledages karantæne for Uruguay af det internationale fodboldforbund (Fifa).

Karantænen gælder dog kun i betydende opgør, hvilket betyder, at den tidligere Liverpool-angriber kan spille med i venskabskampe.

På klubplan kan Luis Suarez gøre comeback, når FC Barcelona den 25. oktober spiller ude mod Real Madrid i Primera Division.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip