Lukas Graham fortryder: Jeg skulle ikke have forladt kæresten

Kristine Bugbee

426 uger siden

|

17/05/2016

Dagens topnyheder

Det danske band Lukas Graham er midt i et vildt gennembrud i USA, hvor de har slået adskillige rekorder. Men i et nyt interview med den amerikanske radiostation ABC News Radio fortæller den unge forsanger, at den internationale succes har haft store personlige omkostninger.

Det kom for nylig frem, at 27-årige Lukas Forchhammer skal være far til september, hvilket har kompliceret tingene en del.

Hans kæreste gennem tre år, den 25-årige Marie-Louise Schwartz Petersen, venter barn, og bandet har bekendtgjort, at de i den anledning vil sætte karrieren på pause.

Det sker dog først, når Lukas Graham har gennemført den stribe koncerter i USA, som de allerede er godt i gang med.

Læs også: Her er Lukas Grahams gravide kæreste

I interviewet med ABC News Radio fortæller Lukas Forchhammer, at det har været særdeles svært at få parforholdet og karrieren til at spille sammen, når kæresten befinder sig så langt væk.

- Lad være med at være tage på tour, når du har en gravid kæreste, siger hitmageren til radiostationen. 

Han tilføjer, at distancen har sat parforholdet på prøve, men at begge parter forsøger at være forstående.

- Kvinder og mænd har i forvejen deres kommunikationsvanskeligheder, og jeg tror, at det nok bliver mere udtalt under en graviditet. Men ja, vi gør bare vores bedste for at blive ved med at holde kontakten og være forstående over for hinandens problemer, siger han til ABC News Radio.

Lukas Forchhammer fortæller, at han har det svært med at rejse så meget, som bandet gør lige nu. Det er hårdt at spille adskillige koncerter hver uge og være på farten hele tiden, siger han. Til gengæld lyder han stadig begejstret over fremtiden:

- Det er mit første barn. Så sangen blev en realitet. Min kvinde bragte børn til  mig, før jeg fyldte 30, lyder det fra Forchhammer med henvisning til hitsangen '7 Years'.

Han slutter interviewet af med at fortælle, at bandets turne i USA ikke kunne gå meget bedre, selvom det er hårdt arbejde. Folk synger med, koncerterne er udsolgt, og oplevelsen bliver ved med at blive mere og mere fantastisk, fortæller han.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: