Lukas Graham: Har enorm respekt for Adele

Den danske band Lukas Graham undrer sig, efter at det amerikanske medie Billboard har citeret bandets populære forsanger, Lukas Graham Forchhammer for at sige, at han ikke kan holde ud at lytte til et helt Adele album, fordi det er fyldt med kærlighedssange.

- Alt jeg sagde var, at hvis du vil have en kærlighedssang, kan du lytte til Adele eller Taylor Swift. Sætte dem i dårligt lys? Nej. Intet andet end respekt for disse to legender, skriver Lukas Graham på Twitter.

Udmeldingen kommer, efter at det amerikanske medie har citeret den danske sanger for at sige følgende, da han blev spurgt ind til sin reaktion, når folk fortæller ham, at han skal holde sig til ballader og kærlighedssange.

- Jeg var sådan: F ... af. Bed Taylor Swift om at skrive kærlighedssange. Det er derfor, jeg ikke kan lytte til hele Adeles album. Hun har den mest fantastiske stemme, men folk må have overbevist hende om, at de kun vil høre kærlighedssange.

Den danske gruppe turnerer i øjeblikket rundt i USA, hvor de oplever enorm succes med særligt nummeret "7 Years". Indtil videre har bandet deltaget i flere store medieoptrædener hos blandt andre tv-værten Ellen DeGeneres.

Se gruppens tweet her: https://twitter.com/LukasGraham/status/718889252306616321

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip