Lukas Graham har lidt af Danmark med på tour

Verden kan ikke få nok af den danske sanger Lukas Graham, og i løbet af de seneste uger har danskerne set måbende til, mens den 27-årige sanger har klatret op af den amerikanske hitliste Billboard Hot 100 med nummeret "7 Years".

Selv om Lukas Graham har opnået stor international succes, har han langt fra glemt sine danske rødder. På et nyt billede som "Drunk in the Morning"-sangeren har udgivet på sin Twitter-konto, viser han et hjemmebagt rugbrød, som han har fået.

- Tak Tiki for det hjemmebagte rugbrød!, skriver Lukas Graham i billedteksten på Twitter.

Den noget specielle gave, som den tidligere børnestjerne har fået, vækker åbenlys glæde. Ud over at være storsmilende på billedet, uddyber Lukas Graham også sin lykke over rugbrødet i teksten til billedet.

- Ingen ord er tilstrækkelige, skriver sangeren.

Ved offentliggørelsen af denne uges Billboard Hot 100-liste måtte Lukas Graham og resten af bandet se sig slået af Rihannas "Work", som toppede listen for syvende uge i træk. Dog kunne man se, at "7 Years" gik 18 procent frem, mens Rihannas megahit faldt fire procent tilbage.

Ud over at have en topplacering på den amerikanske hitliste, har Lukas Grahams sang også haft fornemme placeringer i lande som Irland, Australien og Danmark.

Se Lukas Grahams billede på Twitter her: https://twitter.com/LukasGraham/status/717859502159183873

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip