Lukas Graham skal spille med verdensstjerner

admin

425 uger siden

|

20/05/2016

Dagens topnyheder

Lukas Forchhammer og co. har ligget i toppen af Billboard Hot 100 i flere uger, og det har betalt sig. Nu skal de nemlig spille til det store amerikanske prisshow Billboard Music Awards 2016 på søndag den 22. maj.

Det skriver gruppen på Instagram.

- Mine damer og herrer, vi er så glade for at få lov at optræde til Billboard Music Awards. Please, gå ikke glip af det på søndag. Og tak til Billboard for at vi må være med, skriver Lukas Graham.

Den store afsløring kommer i kølvandet af bandets store succes i udlandet. Særligt i USA, hvor de netop nu turnerer for fulde huse på alverdens spillesteder og i store talkshows som "Late Night with Seth Meyers" og "The Jimmy Kimmel Show".

Det er især singlen "7 Years", der har sendt Lukas Graham op ad hitlisterne både herhjemme, i England og i Australien. Men særligt amerikanerne har altså også fået øjnene op for Christiania-barnet og hans følge.

Billboard skriver på sin hjemmeside, at blandt andre også Ariana Grande, Justin Bieber og Britney Spears vil komme på scenen under showet, mens Madonna vil hylde Prince med en særlig optræden i løbet af aftenen.

Se bandets opslag her: https://www.instagram.com/p/BFn1JldLWQK/?taken-by=lukasgraham&hl=da

/ritzau/FOKUS