Lukas Grahams vilde vægttab: 15 kilo lettere og stadig lige så selvsikker

Den kommende far og verdensstjerne Lukas Forchhammer har smidt 15 kilo og er i topform. Men selvtilliden har aldrig fejlet noget, og vægttabet har derfor ikke ændret meget andet end fysikken.

Selvom han blev drillet som barn, har han aldrig manglet selvtillid - blandt andet på grund af stor tryghed i hjemmet, fortæller han i stort interview i magasinet Euroman. Det skriver BT.

- Jeg har altid haft en anden selvtillid end alle andre. Da jeg vejede 85 kilo, havde jeg den samme selvtillid som nu, hvor jeg vejer 70 kilo. Og er i topform. Jeg har altid vidst, at jeg var bedre end dem, der kaldte mig navne, siger han.

Lukas Forchhammer, der det seneste år har indtaget alverdens hitlister og optrådt i de største amerikanske talkshows, fortæller, at han allerede som 12-årig besluttede sig for, at han ville være verdensberømt.

- Når man har stilet efter noget, lige siden man var lille, er det mærkeligt, når det pludselig bliver virkelighed. Men jeg vidste, at det ville ske. Jeg har altid vidst det. Det var bare resten af verden, der ikke vidste det, siger han til Euroman.

Det har været et utroligt år for bandet Lukas Graham, der i januar nåede op på en andenplads på den berømte hitlliste Billboard Hot 100 i USA. 

Lukas Graham optrådte ved Billboard Music Awards i maj, og de fire danske drenge har gæstet snart alle nævneværdige talkshows over there. Forude venter stribevis af koncerter i Australien, USA, Canada og England - og så er der selvfølgelig også en baby på vej: Her er Lukas Grahams gravide kæreste.

Se Lukas Grahams nye figur herunder - fra da bandet var på besøg hos Jimmy Fallon i tirsdags. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip