Luksusfælden: Ingen el - laver mad over bål

41-årige Yvonn og 40-årige Mark fra Suldrup i Nordjylland lever som i en drømmeverden. De bor på en stor gård omgivet af deres fem elskede heste. Kærligheden blomstrer og det er fornyligt blevet fejret med et stort bryllup.

Regningen for brylluppet har de dog ikke betalt. Og det er el-regningen på gården heller ikke, så nu lever de uden strøm.

Eksperterne  Luksusfælden prøver omgående at sælge ud af parrets ting, så de kan få tændt for strømmen, men selvom Yvonn og Mark er tvunget til at lave mad over bål, og ikke kan gå i bad, holder de hårdt på deres ejendele og ønsker ikke at sælge ud.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Tilværelsen uden strøm står i stor kontrast til det liv Yvonn og Mark her levet tidligere. Yvonn har tjent stort på at handle aktier, og Mark har redet sig til mange millioner som professionel jockey. Men pengene er smuldret i deres hænder, og nu lever de begge som studerende på SU.

Den lille indkomst afholder dog ikke parret fra at sætte sig i enorme udgifter, og det er især de elskede heste der koster parret dyrt. Alligevel nægter både Yvonn og Mark hårdnakket at skille sig af med hestene.

LÆS OGSÅ: Studerende tjente millioner som escort - nu får hun kæmpe skattesmæk

Eksperterne har en stor opgave foran sig, når de skal prøve at skrabe penge sammen til at få tændt for strømmen, og få Yvonn og Mark til at indse, at de må afstemme udgifter og indtægter – selvom det kan betyde at de må droppe studierne.

Du kan se det første afsnit ud af to af Luksusfælden på TV3 i aften klokken 20.

 

Dagens Gossip