Lusket BMW-røver anholdt i Aarhus

Efter knap et halvt års efterforskning har Østjyllands Politi slået kløerne i en 24-årig mand, som man mistænker for at stå bag et lusket røveri i foråret.

Røveriet skete på en vendeplads i Aarhus V, hvor en BMW 520-ejer fra Sønderjylland var kørt hen for at sælge sin bil til en mand, som havde kontaktet ham.

- Bilen var til salg for 169.000 kroner, og manden fra Sønderjylland havde i telefonen forsikret sig om, at manden havde penge til at betale. Ellers ville han ikke køre helt til Aarhus, fortæller politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

På vendepladsen forløb handlen dog langtfra, som manden fra Sønderjylland havde forestillet sig. Han blev skubbet hårdt omkuld og slog sig, mens gerningsmanden kørte væk i bilen.

- Registreringsattesten lå i bilen, og efterfølgende fik manden omregistreret bilen i falsk navn, fortæller Mogens Brøndum.

Brøndum vil ikke komme nærmere ind på de efterforskningsskridt, som har været anvendt for at finde frem til den mistænkte.

Den 24-årige er sigtet for røveri og for dokumentfalsk, og han bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

- Vi skal til stadighed advare mod den slags handler, hvor man aftaler at mødes på rastepladser, vendepladser og den slags steder med personer, man ikke ved, hvem er, siger Mogens Brøndum

/ritzau/

 

Dagens Gossip