Lykkelig Hjulmand: En stor aften for Mainz

Humøret er højt hos den danske træner Kasper Hjulmand, efter at det lørdag aften lykkedes hans hold, Mainz, at vinde en imponerende 2-0-sejr over storklubben Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga.

Efter en hård start i jobbet kan Hjulmand glæde sig over at være ubesejret i de første fire ligakampe og på en aktuel andenplads i Bundesligaen, og han er fuld af ros til sine spillere efter den medrivende kamp.

- Jeg er glad og lykkelig for disse point. Mit hold kæmpede fremragende og løb meget. Vi arbejdede som et kollektiv, og det lykkedes at undgå at give mange kontramuligheder væk, siger Kasper Hjulmand ifølge Mainz' hjemmeside.

Han er særligt tilfreds med, at Mainz - med hiv og sving - holdt nullet mod et hold, der midt på ugen udspillede Arsenal i Champions League.

- Vi forsvarede os meget flot, men vi kan spille endnu bedre, og det er vores næste mål. Men dette er en stor aften for Mainz, siger Hjulmand.

Dortmund-træner Jürgen Klopp ærgrede sig over sit holds spildte muligheder, heriblandt et brændt straffespark af den italienske angriber Ciro Immobile.

Men den tidligere Mainz-træner under sin gamle klub sejren.

- Tillykke til Mainz og Kasper Hjulmand. Fortjent sejr, siger Klopp.

/ritzau/