Lykkelig MØ til prisfest: Jeg er så stolt

Torsdag aften kunne den danske sangerinde, Karen Marie Ørsted - bedre kendt som MØ - gå på scenen og modtage en statuette for årets kvindelige kunstner ved Zulu Awards. En pris, der sætter en tyk streg under det faktum, at sangerinden har haft et vanvittigt år.

- Jeg glæder mig over, at jeg har så svedige fans, det er svært at få det udtrykt ordentligt i en takketale, siger Mø om prisen, som er bestemt af Zulus seere.

Men det er ikke kun i Danmark, MØ har succes. Lige nu topper hun sammen med musikkollektivet Major Lazer hitlister i flere lande med nummeret "Lean On".

Et samarbejde, hun er virkelig stolt af.

- Det har været rigtig fedt. Jeg begyndte at arbejde med Diplo (dj og producer i Major Lazer) for omkring to år siden, og nummeret "Lean On" gik vi i gang med for halvandet år siden. Jeg blev så glad, da jeg fandt ud af, at de ville have det som første single fra deres nye album, fortæller MØ og fortsætter:

- Hele holdet er så svedige at arbejde sammen med, og jeg er rigtig glad for og stolt over, at de vil have mig med, siger hun.

Sangerinden har godt kunne mærke, at hendes karriere for alvor har taget fart, men hun prøver at holde begge ben på jorden.

- Der har virkelig været fart over feltet de seneste to år, men jeg synes, man lærer at holde hovedet koldt. Det er vigtigt, at man føler sig som sig selv, men også at man tillader sig selv at begå nogle fejl og lærer noget af dem. Man skal holde fast i hvem, man er, siger hun.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip