Lyngby-direktør: Sikkerheden er i top inden FCK-kamp

Skrevet af admin

|

04/12/2013

Dagens topnyheder

Efter storkampen mellem Brøndby og FC København i weekenden blev knap 500 personer anholdt.

Når københavnerne onsdag gæster Lyngby i DBU Pokalens kvartfinale, har hjemmeholdet gjort sit forarbejde på sikkerhedsområdet.

Det siger Lyngby Boldklubs administrerende direktør, Brian Lemmeke.

- Vi føler os velforberedte, og vi kan kun henstille til, at det bliver en god fest og oplevelse for alle parter, uanset hvem der vinder og taber.

- Vi er i en god dialog med politiet, vi har sikkerhedszoner, og på vores nye tribune er der et dobbelthegn mellem udeholdets og vores tilskuere. Derudover kommer FCK med egne sikkerhedsvagter, og der er også hundevagter inden kampen, siger han.

Kampen bliver ifølge direktøren betragtet som en højrisikokamp.

Inden opgøret mellem Brøndby og FC København blev fløjtet i gang, havde begge fangrupper gang i et massivt nødblus-show.

I Lyngby satser man på at undgå de samme scener, da man har gennemsøgt hele stadion og de dertilhørende buske for pyrotekniske genstande.

Den øgede sikkerhed er ikke gratis for Lyngby.

- Der er selvfølgelig markante udgifter, der går til at løfte sikkerhedsniveauet, men det er sådan noget kedeligt noget at snakke om, siger Brian Lemmeke, der ikke vil sige noget om beløbets størrelse.

På positivsiden trækker FCK notorisk mange tilskuere til, og Lyngby-direktøren håber også på stor opbakning fra lokalområdet.

- Vi regner ikke med, der kommer 10.000, men det kunne da være rart, hvis det blev tæt på halvdelen.

- Det er svært at spå om tilskuertallet, for bliver det rigtig koldt, kunne jeg godt forestille mig, at der var nogen, som hellere ville sidde i en varm stue og se kampen, siger Brian Lemmeke.

Kampen bliver spillet onsdag klokken 18.00 på Lyngby Stadion.

/ritzau/