Lyngby henter kantspiller til oprykningskamp

Kantspilleren Jesper Blicher har fået en to år lang kontrakt hos Lyngby, der ligger nummer et i landets næstbedste fodboldrække.

Den 26-årige spiller skifter til Lyngby på en fri transfer. Jesper Blicher har senest været hos ligakonkurrenterne fra Vendsyssel FF, men nu er det Lyngby, han skal sende mod Alka Superligaen.

Lyngbys cheftræner, Jack Majgaard, er glad for, at han kan forstærke truppen med Jesper Blicher, der tidligere har været Lyngbys onde ånd som modstander.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at hente Jesper Blicher til Lyngby. Jesper har mange af de kvaliteter, som er vigtige for vores kantspillere. Han er god én mod én, han har et sublimt spark og så er han samtidigt god i hovedspillet.

- Jeg tror på, at vi kan udvikle Jesper til at blive en stor profil i ligaen, men det kræver som altid tålmodighed og hårdt arbejde fra begge parter, siger Jack Majgaard til klubbens hjemmeside.

I sidste sæson scorede Blicher to gange for Vendsyssel mod netop Lyngby.

Jesper Blicher har tidligere spillet i Superligaen for AGF, lige som han også har optrådt for Næstved og Fredericia, inden turen i 2012 gik til Vendsyssel FF, som han forlod i januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip