Lyngby sænker AGF efter sent selvmål

15/10/2014

Lyngby leverede et fremragende comeback, da holdet onsdag aften vandt 3-2 ude over AGF i 1. division.

Den direkte duel om ligaens andenplads blev afgjort fem minutter før slutfløjt, da hjemmeholdets Helgi Danielsson scorede selvmål.

Gæsterne fra Lyngby var bagud 1-2 ved pausen efter et brag af en afslutning på første halvleg, hvor der blev scoret hele tre gange med få minutters mellemrum.

Først fik AGF's topscorer, Mate Vatsadze, bragt hjemmeholdet foran med 1-0, men glæden varede kort, da Lyngbys Frederik Gytkjær kort efter lynede i den anden ende til 1-1.

Den tidligere Lyngby-angriber Kim Aabech tippede igen kampen over til hjemmeholdets fordel, da han stort set med det samme blev spillet fri og elegant lagde bolden mellem benene på Lyngby-keeper Nicklas Højland.

31-årige Aabech har stort set spillet i Lyngby i hele karrieren, inden han sidste år blev hentet til FC Nordsjælland. Angriberen tog denne sommer videre til Aarhus, da Morten Wieghorst blev hentet til som træner.

Gæsterne fra Lyngby pressede ufortrødent på og midtvejs i anden halvleg udlignede Lasse Fosgaard fortjent til 2-2.

Viborg og Lyngby topper 1. division med 24 point, mens AGF har 18 point på fjerdepladsen. Aarhusianerne har dog spillet en kamp færre end de to tophold.