Lyngby tager nyt skridt mod Superligaen

18/10/2014

To år efter nedrykningen til den næstbedste række har Lyngby meldt sig ind i kampen om de to oprykningspladser til Superligaen.

Klubben fortsatte lørdag sin gode stime i 1. division med en sejr på 2-1 hjemme over Skive. Dermed ligger holdet á point med Viborg i toppen. Begge har 27 point for 13 kampe.

Vendsyssel og AGF ligger henholdsvis syv og ni point efter, men begge har spillet to kampe færre inden deres indbyrdes møde i Aarhus søndag.

Lyngby indledte scoringen i første halvleg ved Frederik Gytkjær efter 25 minutter, mens David Boysen øgede på et straffespark straks efter pausen.

20 minutter ind i anden halvleg reducerede Mikael Uhre, men tættere kom Skive ikke point.

I bunden fik Roskilde en tiltrængt sejr, der blot var sæsonens anden. Lars Brøgger Hansen scorede begge mål, da holdet tog fra Vejle med en sejr på 2-0.

Da Brønshøj samtidig vandt hjemmekampen over HB Køge med 1-0, betyder det, at Vejle rykker under nedrykningsstregen som ligaens nummer 11 med kun AB under sig.

Andreas Granskov scorede Brønshøjs enlige mål.