Lyngby-træner hylder Kjær: Få kan gøre som ham

Lyngby tabte Superliga-premieren med 0-3 mod FC København, og i anden kamp mod OB var man bagud 0-2 efter 37 minutter.

David Nielsens mandskab viste dog imponerende moral og kæmpede sig tilbage på 2-2 via to Jeppe Kjær-mål. Angriberen kunne endda have afgjort kampen, men brændte ti minutter før tid et straffespark.

- Jeg ærgrer mig mest over det brændte straffespark, for jeg kunne måske have sikret os tre point, siger Jeppe Kjær.

- Jeg er selvfølgelig glad for de to mål, og ikke mindst den præstation holdet leverer. Vi viste flot moral ved at rejse os som hold. Alle i truppen har kvaliteterne til at være med på Superliga-niveau, og det viste vi her.

- OB er som minimum et solidt midterhold, men vi viste, at vi kunne være på højde med dem. Det her var lidt en test for os, men den bestod vi i hvert fald.

Træner David Nielsen er stolt af sin lille målmager, der ifølge Nielsen har evner som få.

- Det var en fænomenal præstation af Jeppe. Der er ikke nogen angribere, som ikke brænder chancer for at score mål. Jeppe har scoret på 50 procent af sine chancer i Superligaen, det er helt uhørt højt, siger Nielsen.

- Han skal brænde flere chancer. Det er meget, meget vigtigt, og han skal ønske at brænde chancerne. Vi skal alle ønske, at han brænder chancerne, for det er det, det handler om som angriber.

- Den præstation, han her leverede, er der ikke mange andre i Superligaen, der kan levere. Der er ikke andre, der kan tage på bolden på den måde og med den kraft og direkthed score.

David Nielsen vil ikke bebrejde Kjær for det brændte straffespark.

- Der var ikke mere at hente. Alle vores spillere var stegte, og jeg tror muligvis, kampen var endt uafgjort, uanset om han havde scoret eller ej, siger David Nielsen.

- Vi har mødt to af de bedste hold i de første to kampe. Vi fik skåret halsen over inde i Parken mod et hold, der er helt sindssygt. Men her skabte vi chancer og leverede en fantastisk præstation.

/ritzau/

 

Dagens Gossip