Lyngby-træner om krise: Oprykning tæller ikke for os nu

Det har været et skidt forår for Lyngby Boldklub i 1. division. To point i seks kampe er det blevet til, og det har ikke været nok til at holde fast i en af de to oprykningspladser til Superligaen.

AGF er rykket forbi og har efterladt Lyngby på tredjepladsen med et hul på seks point.

Lyngbys cheftræner, Jack Majgaard, fastslår, at Lyngbys fokus har flyttet sig.

- Det er slet ikke oprykning der tæller for os lige nu, siger han.

Skader har ifølge Majgaard medvirket til, at truppen ikke har leveret på samme niveau som i efteråret, men også Lyngbys måde at spille fodbold på har været en udfordring på de medtagne fodboldbaner.

- Vi er et hold, der i modsætning til andre hold i 1. Division, gerne vil spille med flere stationer, og det har vi bygget vores trup op efter. Når banerne er gode, kan det være en fordel, men også en ulempe når de er, som de er nu.

- Der er stor forskel på at stå nede bagved og slå en lang bold op på en stor angriber og så starte med at spille derfra, og så at spille som vi i Lyngby gerne vil spille med flere stationer op gennem midtbanen, siger Majgaard.

Inden forårssæsonen meldte Lyngby på baggrund af efterårets flotte pointhøst på 37 point ud, at målsætningen for foråret var, at hente flere point end man gjorde i sidste sæsons forår, hvor det blev til 27 point.

Med to point på kontoen i dette forår og 27 tilbage at spille om, har klubben af gode grunde nedjusteret målsætningen.

- Som tingene er nu, så har vi valgt at tage fem kampe ad gangen og så evaluere dem. Se hvor vi kan forbedre vores spil og kigge på, hvor mange chancer vi skaber. Vi skal have grundlaget for at lave point på plads igen, siger cheftræneren.

Fredag klokken 19 får Lyngby en mulighed for at lave point igen, når Majgaards tropper gæster FC Roskilde, der indtager en plads som nummer ni i 1. Division.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip