Lynscoringer får Laudrup tilbage på sejrskurs

19/10/2013

Fyringen af Paolo Di Canio og ansættelsen af Gustavo Poyet havde ingen umiddelbar effekt for Premier Leagues bundprop, Sunderland, som lørdag gæstede Swansea.

Michael Laudrups mandskab vandt hele 4-0 trods en målløs første halvleg, og sejren blev sikret med tre mål inden for syv minutter i anden halvleg.

Gæsternes Phil Bardsley bragte med et selvmål Swansea foran 1-0 efter lidt under en times spil, og kort tid derefter gjorde Jonathan de Guzman det til 2-0.

Det var i første omgang Jonathan de Guzmans hjørnespark, der ramte Bardsley, så bolden gik i mål til 1-0, inden Laudrups hollandske midtbaneprofil scorede til 2-0 på et langskud. Inden da havde uheldige Bardsley faktisk ramt træværket for udeholdet.

Efter 2-0-scoringen gik der ikke lang tid før, at Wilfried Bony på et straffespark kunne bringe Swansea foran 3-0.

Spektakulære syv minutter på Liberty Stadium, hvor en chancefattig første halvleg ikke indikerede så mange mål i opgøret. I slutfasen scorede Chico til 4-0.

For Swansea er sejren vigtig efter to nederlag i træk. Laudrups hold bevæger sig lidt væk fra nedrykningsstregen og op i det meget tætte midterfelt.

Sunderland derimod har direkte kurs mod den næstbedste række med blot ét point i otte kampe.