Mål: Bendtner fortsætter jagten på Jon Dahl i Frankrig

29 mål i 65 landskampe lyder statistikken for Nicklas Bendtner efter onsdagens hattrick i 3-2-sejren over USA i Aarhus.

Dermed er der lidt kortere vej op til målrekorden på fodboldlandsholdet, som indtages af Jon Dahl Tomasson og Poul "Tist" Nielsen, der begge har lavet 52 mål i rødt og hvidt.

Bendtner har længe jagtet rekorden og tror med de tre friske kasser endnu mere på, at han kan score flest mål af alle på landsholdet.

- Et af mine mål er at slå målrekorden. Så jo flere mål, jeg scorer, jo tættere kommer jeg. Jeg ved godt, det er utroligt svært, og det er langt ude i fremtiden.

- Det er en stor rekord, som Jon i øjeblikket holder. Men det hjalp da selvfølgelig på det at score tre mål i en kamp, siger Bendtner.

I testkampen mod USA lykkedes det meste for Bendtner, som i overtiden modtog en pasning fra Christian Eriksen og lavede et af karrierens smukkeste mål.

- Det første var rimelig nemt. Det er måske det nemmeste mål, jeg har lavet. Ved det andet handlede det om at finde en god position i feltet og få en god kontakt på bolden, hvilket lykkedes fint.

- Ved det tredje mål, så lykkedes mit løb, som jeg tidligere i kampen havde forsøgt fire-fem gange, hvor bolden ikke var faldet.

- Så det var selvfølgelig dejligt, at den faldt på det tidspunkt, så jeg kunne lave en god afslutning i det lange hjørne, forklarer Bendtner.

Nu venter der søndag en langt vanskeligere modstander, når Danmark på udebane møder Frankrig i endnu en testkamp.

- Det bliver en meget anderledes kamp. Frankrig kommer til at have bolden mere end de hold, som vi plejer at spille mod.

- Frankrig er et fantastisk hold, så jeg tror, det bliver en svær kamp, siger Bendtner.

Wolfsburg-angriberen nåede med de tre mål op på en syvendeplads på rekordlisten ved siden af Henning Enoksen, som også har nettet 29 gange.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip