Målfattige Silkeborg vinder kæmpesejr i DBU Pokalen

23/09/2014

Superligaens klart mindst scorende mandskab fik tirsdag aften omsider gang i målscoringen.

Bevares, baggrunden var billig, men mon ikke de hårdt plagede Silkeborg-spillere kan bruge 7-0-sejren ude over FC Sønderborg til at tanke noget selvtillid.

Opgøret gjaldt avancement fra 2. runde af pokalturneringen, DBU Pokalen, og Silkeborg havde ingen problemer med at vinde over topholdet fra Danmarksserien pulje 2.

Jeppe Illum med to mål og Emil Scheel med en enkelt scoring sørgede for, at Silkeborg gik til pause med en føring på 3-0.

Det var lige så mange mål, som klubben har scoret i de første otte kampe i Superligaen, alle i øvrigt signeret Emil Scheel.

Tidligt i anden halvleg scorede Jeppe Illum til 4-0 og lavede således hattrick.

Senere scorede indskiftede Nicolaj Agger to gange, mens Morten Beck bidrog til målfesten med en enkelt scoring.

Silkeborgs kollega fra Superligaen Randers FC var næsten lige så suveræn, da klubben vandt med 7-1 ude over Kolding Boldklub, der frister en tilværelse som agterlanterne i 2. division vest.

Christian Roost bragte ellers hjemmeholdet foran efter syv minutter, men ved pausen havde Mikael Ishak med to mål sørget for en 2-1-føring til favoritterne.

I anden halvleg scorede Jeppe Tverskov, Viktor Lundberg, Edgar Babayan, Jonas Kamper og Kasper Junker for Randers FC, så kampen endte som en ydmygelse.

Esbjerg havde til gengæld store problemer med at gå videre i kampen mod Lindholm, der ligger nummer fire i Danmarksserien pulje 3.

Først 10 minutter før tid scorede indskiftede Ryan Johnson Laursen kampens eneste mål, så kampen endte 1-0 til gæsterne.