Målkongen Mike Jensen: Send mig frem og jeg scorer

Mike Jensen scorede to gange for Rosenborg, da nordmændene torsdag aften spillede sig videre til tredje runde i Europa League-kvalifikationen.

Danskeren scorede de to sidste og afgørende mål i 3-1-sejren over Sligo Rovers fra Irland.

Inden kampen havde træner Kåre Ingebrigtsen opfordret den tidligere Brøndby-spiller til at komme med frem i modstandernes straffesparkfelt. Den plan lykkedes næsten til perfektion.

- Det fungerede godt. Jeg ved, at jeg kan score mål, hvis jeg står højt nok på banen.

- Det første mål var måske en lille smule heldigt, men det skal også til. Jeg tror, at det var Mix (Mikkel Diskerud, red.), der lagde op begge gange, og så skulle jeg egentlig bare sætte bolden i kassen, siger Mike Jensen til Rosenborgs hjemmeside.

Nordmændene havde tabt det første opgør til Sligo Rovers med 1-2 på hjemmebane, og irerne voldte også store problemer i returkampen.

- Det var en hård start. Vi slås lidt for meget med dem i stedet for at komme ud med energien og begynde at spille fodbold efter det.

- Det viser sig, at vi i længden er klogere og bedre trænet end dem. Jeg tror også, at vi kunne have scoret nummer fire og fem, hvis vi havde været skarpere i kontrafasen, siger Mike Jensen.

Rosenborg skal i næste runde møde tyrkiske Karabukspor.

/ritzau/

 

Dagens Gossip