Målløse Esbjerg skal arbejde hårdt for målene

19/04/2016 01:32

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Esbjerg led mandag aften forårets første nederlag på hjemmebane i Alka Superligaen efter tre sejre på stribe. FC Midtjylland brød den flotte stime, da de slog vestjyderne med 2-0.

Esbjergensernes cheftræner Jonas Dal var efter opgøret ærgerlig over, at den gode indledning ikke blev udnyttet.

- Vi kom egentligt meget godt ud til kampen med et udmærket udtryk, og det så også ud til, at det var os, der var mest villige til at ville spille en fodboldkamp i dag.

- Vi skabte nogle muligheder og noget offensivt spil, men det ændrede sig lige pludselig, da de scorede ud af ingenting. Derefter blev det op ad bakke, og det var ærgerligt, for drengene havde arbejdet sig godt ind i kampen, siger han.

Esbjerg har i foråret været udfordret foran modstandernes mål, hvor det i syv kampe blot er blevet til fem scoringer, og Jonas Dal erkender da også, at der skal arbejdes hårdt for målene i øjeblikket.

- Hvis vi havde scoret flere mål i de seneste kampe, så havde vi nok også scoret på nogle af vores chancer i dag. Det handler om at have lidt medvind på cykelstien, for så går det hele lidt lettere.

- Det er lidt svært for os at sparke bolden i kassen lige nu, og i dag hev deres målmand eksempelvis en fremragende redning på landsholdsniveau ud af ærmet på Ronnie Schwartz' afslutning, siger Esbjerg-træneren.

På trods af nederlaget er der fortsat 15 point ned til Hobro under nedrykningsstregen, så Jonas Dal vil bruge resten af foråret på at forme holdet.

- I resten af sæsonen vil vi fokusere på en kamp ad gangen, men jeg vil fortsat se, at vi beholder vores udtryk. Alle skal kunne se, at vi vil vinde vores kampe, og at det betyder noget for os, om vi går fra banen som vindere eller tabere, siger han.

Esbjerg skal lørdag et smut til Hobro.

/ritzau/