Målscorer Bolanos kæmper for sin VM-chance

Hans kontrakt med FC København udløber til sommer, og tiden i den danske hovedstad rinder langsomt ud for Christian Bolanos.

Men costaricaneren, der i søndagens 2-0-sejr over Sønderjyske lavede sit første mål i et år, har al mulig grund til at stramme sig an i de sidste kampe i FCK-trøjen.

Costa Rica er nemlig kvalificeret til sommerens VM i Brasilien, og derfor har Bolanos brug for al den spilletid, han kan få af træner Ståle Solbakken.

- Jeg har savnet spilletid, også fordi jeg har en god chance for at komme med til VM med Costa Ricas landshold. Derfor er det vigtigt med kamptræning.

- Jeg respekterer selvfølgelig Ståles beslutninger. Når jeg får mulighed for at spille, gør jeg mit bedste. Men det være svært at ramme sit bedste niveau, når man ikke spiller så mange kampe, siger Christian Bolanos.

- Min situation er ikke let, for jeg har kun to måneder tilbage. Jeg forsøger at nyde min sidste tid i klubben og at være i god form, lyder det fra kantspilleren.

Hans mål faldt efter en god halv time, da en bold lidt tilfældigt endte foran hans fødder, og efter et par træk kunne han uden problemer udplacere Marin Skender i Sønderjyskes mål.

- Jeg er meget glad for kampen i dag, for vi spillede godt. Det handler ikke så meget om mig, men om holdet, og når man vinder, føler man altid, at man har leveret en god præstation, siger Christian Bolanos.

/ritzau/

 

Dagens Gossip