Målskyttens comeback løfter Fiorentina før Esbjerg

Den tyske målsluger Mario Gómez er tilbage på fodboldbanen og klar til at score mål for sin klub Fiorentina.

Det er den dårlige nyhed for Esbjerg forud for vestjydernes møde med florentinerne torsdag aften i Europa League.

"Super-Mario" nåede kun tre ligakampe for sin italienske klub, inden han midt i september blev sat ud af spillet med en alvorlig knæskade. Lørdag aften gjorde han comeback, da Fiorentina tabte med 1-2 hjemme mod Inter i Serie A.

Dermed er han tilbage akkurat tids nok til kampene mod Esbjerg, der får fornøjelsen af et møde med en af europæisk klubfodbolds mest målfarlige spillere i de senere år.

- Vi anser det som den positive nyhed i aften, sagde Fiorentinas sportsdirektør Daniele Pradè lørdag aften om Gómez-comebacket ifølge nyhedsbureauet dpa.

Mario Gómez kom på banen i det 68. minut mod Inter, netop som gæsterne havde bragt sig foran med 2-1, men det lykkedes hverken for ham eller den nytilkomne angriber Alessandro Matri at få udlignet.

Alligevel løfter Gómez' tilbagekomst optimismen i klubben, der kæmper hårdt for en Champions League-billet.

- Mod slutningen så vi, at vi blev farligere med både Gómez og Matri oppe foran. Dermed har vi en ekstra mand, der kan vinde hovedstødsdueller, og vi kan spille med lange bolde, siger Fiorentinas anden tysker, Marvin Compper, ifølge dpa.

Det er jagten på den økonomisk attraktive Champions League-adgang, der har førsteprioritet for holdet fra Firenze.

Europa League og Esbjerg kommer i anden række, men kampen i Danmark vil være en oplagt anledning til at give Gómez kampminutter i stængerne.

- I Esbjerg har han mange flere minutter til rådighed, spår den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

/ritzau/

 

Dagens Gossip