Målvogter Poulsen om superkamp: Rart at vise niveauet

Der har været usikkerhed, om niveauet hos de danske målvogtere ved VM i Serbien har været højt nok i Sandra Tofts fravær.

Men Rikke Poulsen tilbageviste alle tvivlere onsdag aften med sublimt spil, som dog ikke kunne forhindre et 22-23 nederlag til værterne.

Poulsen nåede op på en redningsprocent på 38 og reddede to serbiske straffekast, men efter kampen har hun svært ved at finde overskud til at glæde sig over det.

- Når jeg står her lige nu, synes jeg godt nok, det er skuffende, at vi ikke vandt. Vi kunne godt have slået Serbien i dag. Så om jeg stod godt eller ej - vi skulle have haft to point, siger Rikke Poulsen.

- Men når jeg kommer hjem, adrenalinen kommer ned, og skuffelsen lige har lagt sig, så er det jo også rigtig fint, når der har været så meget hype om keeperpositionen. Det er rart at vise, at jeg godt kan, lyder det fra Vejen-målmanden.

Hun erkender, at hun har været en smule træt af målvogterdiskussionen i de seneste uger.

- Til et vis punkt kan man godt synes, at det er ved at være nok. Så lader man lidt præstationerne tale for sig selv. Det skal jeg bare blive ved med, man er jo ikke bedre end sidste kamp, siger Rikke Poulsen.

Nederlaget til Serbien var Danmarks første i turneringen. En sejr på to mål i den sidste gruppekamp mod Brasilien på fredag vil dog sikre en dansk førsteplads i Gruppe B på trods af den serbiske dukkert.

/ritzau/

 

Dagens Gossip