Mad Men-stjerne laver sjov med ulighed

Skrevet af admin

10/08/2014
Hun er især kendt for sine røde lokker og uundgåelige fortrin.Men den amerikanske skuespillerinde Christina Hendricks beviste for nylig, at hun bestemt også ejer en humoristisk sans. Det kan man opleve i en sketch på komikhjemmesiden "Funny or Die", hvor Mad Men-stjernen lader sin rolle som Joan Harris udfolde sig under mere moderne kontorforhold.Den morsomme sketch består af en række forvekslinger, hvor 39-årige Hendricks i rollen som Harris opfører sig som om, hun stadig er i 1960'erne. Hun kører blandt andet papir gennem en computerskærm, som var det en skrivemaskine, ligesom hun også spørger en uvidende kollega om, hvordan faxmaskinen fungerer.Al morskaben tjener dog også det formål at sætte fokus på den stadige ulighed, der er på det amerikanske jobmarked, hvor ligestilling mellem mænd og kvinder bestemt ikke er en realitet.- I USA tjener kvinder 23 procent mindre end deres mandlige sidestykker, fortæller Hendricks de uforstående kollegaer.- Vidste I, at næsten 70 procent af vores mindstelønnede arbejdsstyrke består af kvinder, men at der samtidig kun er 15 procent af vores rigeste direktører, der er kvinder? Så jeg tænker, at hvis vi skal drive forretning, som var vi i 1960'erne, så vil jeg opføre mig tidssvarende, forklarer hun og afslører meningen med de mange anakronismer.- Eller jeg kunne få et slagtilfælde. Jeg ryger ret meget, lyder det uden at fortrække en mine fra skuespillerinden.Du kan se sketchen her: "Modern Office with Christina Hendricks"Newspaq

Mest læste i dag

Hun er især kendt for sine røde lokker og uundgåelige fortrin.

Men den amerikanske skuespillerinde Christina Hendricks beviste for nylig, at hun bestemt også ejer en humoristisk sans. Det kan man opleve i en sketch på komikhjemmesiden "Funny or Die", hvor Mad Men-stjernen lader sin rolle som Joan Harris udfolde sig under mere moderne kontorforhold.

Den morsomme sketch består af en række forvekslinger, hvor 39-årige Hendricks i rollen som Harris opfører sig som om, hun stadig er i 1960'erne. Hun kører blandt andet papir gennem en computerskærm, som var det en skrivemaskine, ligesom hun også spørger en uvidende kollega om, hvordan faxmaskinen fungerer.

Al morskaben tjener dog også det formål at sætte fokus på den stadige ulighed, der er på det amerikanske jobmarked, hvor ligestilling mellem mænd og kvinder bestemt ikke er en realitet.

- I USA tjener kvinder 23 procent mindre end deres mandlige sidestykker, fortæller Hendricks de uforstående kollegaer.

- Vidste I, at næsten 70 procent af vores mindstelønnede arbejdsstyrke består af kvinder, men at der samtidig kun er 15 procent af vores rigeste direktører, der er kvinder? Så jeg tænker, at hvis vi skal drive forretning, som var vi i 1960'erne, så vil jeg opføre mig tidssvarende, forklarer hun og afslører meningen med de mange anakronismer.

- Eller jeg kunne få et slagtilfælde. Jeg ryger ret meget, lyder det uden at fortrække en mine fra skuespillerinden.

Du kan se sketchen her: "Modern Office with Christina Hendricks"

Newspaq