Maddox Jolie-Pitt bliver skudt i fars nye film

Det er Marc Forsters science fiction-thriller »World War Z«, der samtidig bliver den 11-årige Maddox Jolie-Pitts debut på biograflærredet.

Skuespillerens ældste søn har en lillebitte, men drabelig rolle. »Han bliver skudt i hovedet flere gange«, røbede farmand på den Z-formede røde løber og tilføjede: »Jeg gad egentlig nok vide, hvad det siger om mig som forælder«.

Pitt fortalte også, at Maddox og hans niårige bror Pax har set filmen og er vilde med den, men deres yngre søskende kommer til at vente længe. »De er simpelthen ikke gamle nok endnu«, fastslog skuespilleren.

»World War Z«, der får dansk premiere den 11. juli, er baseret på en roman af Max Brooks og har Pitt i hovedrollen som FN-efterforskeren Gerry Lane. Han rejser verden rundt i et forsøg på at bremse en pandemi af zombier, der truer selve menneskeheden.

Med rollen til Maddox har tre af Pitts seks børn med Angelina Jolie fået deres debut foran kameraerne. Parrets døtre Zahara og Vivienne spiller sammen med deres mor i Robert Strombergs Tornerose-film »Maleficent«, der kommer i biograferne næste sommer.

 

Dagens Gossip