Madi fra Mit Publikum: Venter med kønsskifteoperation

- Skal jeg få foretaget en kønsskifteoperation? Sådan spurgte Madi sit publikum i DR-programmet Mit publikum, som blev sendt onsdag aften.

Madi fik aldrig et svar. Publikum valgte i stedet at give hende en række råd, som skulle give hende ro og overskud til selv at træffe den endelig beslutning.

Publikum rådede Madi til at få en bedre boligsituation – eventuelt gøre mere ud af sit hjem. De opfordrede desuden til at hun fandt sig et nyt job eller bar over med de kommentarer, som kunder og kollegaer kom med.

Havde håbet på afklaring

Disse kommentarer gik på, at Madi levede som kvinde, selv om sygesikringsbeviset fortæller noget andet.

Udeoghjemme.dk har ringet til Madi for at høre, hvordan det er gået siden hende siden programmet blev optaget.

Selv om Madi naturligvis havde håbet på en endelig afklaring, er hun glad for sin medvirken i programmet og publikums råd.

Putte fra Singleliv er ulykkelig efter endnu er brud. Læs mere på udeoghjemme.dk

Et spark i røven

Hun kalder selv oplevelsen for ’et spark i røven’. Et spark som har betydet at hun nu har sat sit hus til salg og begivet sig ud i en karriere som selvstændig erhvervsdrivende.

Om ganske kort tid åbner hun således skønhedssalonen Body Beauty i Glostrup. Da udeoghjemme.dk spørger Madi, om hun efter sin medvirken i programmet er nået frem til en afklaring, tøver hun et øjeblik og siger så.

- Det er mere kompliceret end som så. Jeg mener ikke, at ens køn sidder mellem benene. Det er meget mere end det.

Svært at blive godkendt

Hun fortæller, at det i Danmark kun kan lade sig gøre at få foretaget et juridisk kønsskifte, når man har fået foretaget et kropsligt indgreb.

Det kropslige indgreb er meget svært at blive godkendt til i Danmark – især når man ikke er helt ung længere. Under en samtale på sexologisk klinik sagde en psykolog uden tøven:

- Vi opererer jo ikke sådan nogle halvgamle transvestitter som dig.

Må selv betale operation

Madi mener, at det er vigtigt at give transkønnede mulighed for et juridisk kønsskifte og kæmper for, at der bliver indført ny lovgivning om dette.

Først når det juridiske er på plads, føler hun sig klar til at vurdere, om hun skal have foretaget operationen.

Beslutter hun sig for at blive opereret, føler hun sig tvunget til at få det gjort i Thailand – og selv betale de 100.000 kr. det koster.

Line Sofie fra De unge mødre har skiftet køn og hedder nu Esben. Læs mere på udeoghjemme.dk

En god veninde er bedre end en kæreste

På spørgsmålet om, hvorvidt hun har fundet kærligheden svarer Madi, at hun har haft en kæreste, men at det er sluttet igen.

Hun fortæller, at de er blevet bedste veninder og tilføjer, at det da også bedre at have en god veninde end en kæreste.

Af redaktionen, udeoghjemme.dk/NewsDesk,  Aller Media.

 

Dagens Gossip