Mads Christensen hjalp gravid au pair-pige

Da den filippinske au pair-pige, som boede hos blærerøven Mads Christensen, blev gravid, besluttede han og hustruen Camilla Barner-Christensen at bakke op om den unge pige og hjælpe hende.

Pigen fik lov til at blive boende i familiens hjem under hele sin graviditet, så hun kunne føde i Danmark. Familien sørgede endda for, at au pairens filippinske kæreste også kom til landet som au pair. På den måde kunne parret blive gift, og faren kunne være med til fødslen. Det skriver FOA.dk.

LÆS OGSÅ: Linda P var utro: Nu raser eks-konen ud i musikvideo

Hvis Mads Christensen i stedet havde valgt at sende au pair-pigen hjem, ville det have været til et liv i vanære, hvor hendes forældre også ville være blevet udstødt.

- Jeg kunne godt se, at hvis man kommer hjem med et sundt og raskt barn på armen og en vielsesring på fingeren og nogle skillinger på lommen, er man ikke helt så ulækker i sådan et samfund, fortæller Mads Christensen til FOA.

Det er i dag fire år siden, at familiens første au pair-pige blev gravid. I dag har hun og manden fået et barn mere, og familien har startet et internetcafé og bygget et hus, for de penge de tjente i Danmark.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Datteren, som blev født i Danmark, fik navnet Camilla Julia opkaldt efter Mads Christensens hustru og datter.

Hvis det i dag sker, at en au pair-pige i Danmark bliver gravid, er historien dog en helt anden. Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering inddrager pigens opholdstilladelse, hvis man opdager, hun er gravid. Også selv om værtsfamilien er indstillet på at hjælpe. 

 

Dagens Gossip