Mads Christiansen håber at få konkurrenten klar til VM

Man skulle tro, at det var et ønskescenario for Mads Christiansen, at han har væltet sig i spilletid i testkampene før VM i håndbold i Qatar. Men virkeligheden er ikke så sort og hvid.

Den 28-årige højreback er nemlig hårdt udfordret fysisk, fordi han både deltager i det danske forsvars- og angrebsspil.

Derfor håber han også på, at kollegaen og konkurrenten Kasper Søndergaard bliver sin fingerskade kvit til VM, så de to kan skiftes til at være på banen i angrebet.

- En af styrkerne for Danmark har i mange år været, at vi har mange gode spillere til de forskellige pladser, siger Mads Christiansen

- Der er ingen tvivl om, at jeg kan præstere på et mere stabilt og højt niveau, hvis jeg ikke skal spille 60 minutter i alle kampe, for vi spiller i et meget højt tempo.

- Så det er en fordel, hvis vi kan skifte ud, enten hvis det ikke fungerer for mig, eller hvis jeg bliver træt, siger BSV-spilleren., der blev delt dansk topscorer med fem mål i søndagens 28-19-sejr over Sverige i Aarhus.

Mads Christiansen er sikker på, at han nok skal blive aflastet i angrebet af Kasper Søndergaard, der ikke spiller i forsvaret.

- Jeg føler mig overbevist om, at Kasper bliver klar. Og ellers har vi Henrik Møllgaard som en god gardering eller en af de andre højrehåndede spillere.

- Det skal nok komme til at fungere, så jeg får de pauser, der gør, at jeg kan præstere på et højt niveau, siger Mads Christiansen, der er venstrehåndet ligesom Kasper Søndergaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip