Mads Holger forlader frivilligt K: Det ligger ikke til mig at færdes, hvor jeg ikke er velkommen

Mads Holger vælger at gå frivilligt og melder sig ud af De Konservative. På grund af kritiske udtalelser af sit eget parti står Mads Holger til at blive smidt ud, men han kommer en eksklusion i forkøbet.

Det meddeler politikeren selv på Facebook.

- Jeg læser nu i aviserne, at man vil forsøge at ekskludere mig fra partiet, men det ligger ikke til mig at færdes, hvor jeg ikke er velkommen.

- Derfor bekendtgør jeg hermed, at der ikke er nogen grund til at kalde Hovedbestyrelsens medlemmer ind fra sommerlandets minigolfbaner og campingpladser, jeg udmelder mig gerne frivilligt ud af Det Konservative Folkeparti, skriver han.

Forretningsudvalget i Det Konservative Folkeparti sagde fredag, at man havde indstillet til partiets hovedbestyrelse, at folketingskandidat Mads Holger skulle ekskluderes af partiet.

Baggrunden for eksklusionen er partiskadelig virksomhed, oplyste De Konservatives partisekretær Søren Vandsø fredag. Han refererede til udtalelser fra Mads Holger om, at Det Konservative Folkeparti er en døende patient, der foretager sig ting i febervildelse.

Mads Holger blev i øvrigt ikke valgt til Folketinget, hvor han var opstillet i Københavns Omegns Storkreds. Det ene konservative mandat går i stedet til Ramus Jarlov.

/ritzau/

 

Dagens Gossip